We proberen ook een beetje te genieten van de vakantieperiode. Het kan dus zijn dat het een paar dagen extra kan duren voordat u de kaartjes binnen heeft.

Bloeddonorkaart

Bloeddonorkaart

€1.75
productnummer: BDNL001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Dit is een statement kaart en niet gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat er iets in bloed zit na vaccinatie.

Omdat er steeds meer gevaccineerde ook bloed doneren en het niet duidelijk is of dit wel of niet invloed heeft op het bloed. Vele bloedbanken weigeren gevaccineerde mensen voor de eerste paar weken.
Deze kaart is gemaakt omdat er een aantal mensen waren die graag zoiets willen hebben om een gesprek met iemand aan te kunnen gaan. Gebruik het als een gespreksopening.

Laat de mensen de QR code scannen en het artikel lezen van Artsen voor Vrijheid. 

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!