We proberen ook een beetje te genieten van de vakantieperiode. Het kan dus zijn dat het een paar dagen extra kan duren voordat u de kaartjes binnen heeft.

Discriminatie Pas

Discriminatie Pas

€1.75
productnummer: DISC001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig plastic gemaakte, professionele kaart laat jij zien dat je niet meedoet met de regels omtrent C0r0na.

De kaart heeft een statement op de voorkant en op de achterkant 3 handige links die te benaderen zijn door het scannen van de QR codes.
De eerste QR code verwijst naar de website van de Nederlandse Grondwet met daar het recht op een bestaan zonder discriminatie.
De tweede QR code verwijst naar de website van de Europese Raad met de resolutie van 27 januari 2021.
De derde QR code verwijst naar de Universele Verdrag van de Rechten van de Mens en de bijbehorende artikelen tegen discriminatie.

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Telegram
Word lid van ons Telegram kanaal: t.me/pasjesvoorvrijheid
Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!