Let op! De kosten voor de automatische betaalmogelijkheden lopen steeds hoger op. Om de lage prijs voor de pasjes te blijven garanderen, hebben we besloten om bestellingen voortaan per betaalverzoek te laten verlopen. U kunt uw bestelling op de normale wijze voltooien, waarna u per betaalverzoek kan betalen.

Vergeet dus niet uw telefoonnummer te vermelden bij uw bestelling, dan sturen wij u een betaalverzoek voor uw bestelling waarna deze uw kant op komt!

Hartelijk bedankt voor je belangstelling en vertrouwen in Pasjes voor Vrijheid.nl!

Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen verstuurd.

Discriminatie Pas NL/BE

Discriminatie Pas NL/BE

1,75
productnummer: DISC001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig plastic gemaakte, professionele kaart laat jij zien dat je niet meedoet met de regels omtrent C0r0na.

De kaart heeft een statement op de voorkant en op de achterkant 3 handige links die te benaderen zijn door het scannen van de QR codes.
De eerste QR code verwijst naar de website van de Nederlandse Grondwet met daar het recht op een bestaan zonder discriminatie.
De tweede QR code verwijst naar de website van de Europese Raad met de resolutie van 27 januari 2021.
De derde QR code verwijst naar de Universele Verdrag van de Rechten van de Mens en de bijbehorende artikelen tegen discriminatie.

Afmetingen (L x B x H) 8.54 x 5.38 x 0.08 Centimetre
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Lanyard met houder

Lanyard met houder

2,25
Voeg toe aan winkelwagen

Optioneel

2,50

2,25

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Social Media

Telegram
Facebook
Instagram
Twitter