Let op! De kosten voor de automatische betaalmogelijkheden lopen steeds hoger op. Om de lage prijs voor de pasjes te blijven garanderen, hebben we besloten om bestellingen voortaan per betaalverzoek te laten verlopen. U kunt uw bestelling op de normale wijze voltooien, waarna u per betaalverzoek kan betalen.

Vergeet dus niet uw telefoonnummer te vermelden bij uw bestelling, dan sturen wij u een betaalverzoek voor uw bestelling waarna deze uw kant op komt!

Hartelijk bedankt voor je belangstelling en vertrouwen in Pasjes voor Vrijheid.nl!

Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen verstuurd.

Mondkapjes Pas - Engels

Mondkapjes Pas - Engels

1,75
productnummer: MKEN001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig plastic gemaakte, professionele kaart laat jij zien dat u een uitzondering heeft op de mondkapjesplicht. De tekst op het kaartje is in het Engels, zodat deze kaart in heel Europa kan worden gebruikt.
Als u benauwd wordt van een mondkapje of u voelt zich er niet prettig bij, heeft u al recht op deze uitzondering. Praat er over met uw huisarts, zodat ook hij/ zij dit kan aantekenen in uw dossier.

Op dit kaartje staan alle Europese wetten geciteerd die u beschermen tegen deze plicht. 
Met de afgebeelde QR code kunnen deze wetten eenvoudig worden opgezocht.

Het kaartje is net zo stevig en dik als een creditcard en past dus gemakkelijk tussen al uw andere pasjes!

Kitty Nijmijer (Membraanexpert) zegt in dit artikel:
"Het coronavirus heeft een doorsnede van ongeveer een tiende micrometer. Als je die met een eenvoudig filter wilt tegenhouden, dan heb je zulke kleine poriën nodig dat je onvoldoende lucht krijgt. Medische mondkapjes bevatten een elektrostatische laag waar de virusdeeltjes aan blijven plakken, waardoor de poriën iets groter kunnen zijn. Toch is het nog steeds geen pretje om ze te dragen.
In de mondkapjes die niet goedgekeurd zijn voor medisch gebruik, heeft Nijmeijer weinig vertrouwen. Zelfgemaakte kapjes van keukenrolpapier of stofzuigerzakken, maar ook stofkapjes van de bouwmarkt en de kapjes die je nu bij de drogist kunt kopen hebben te grote poriën en sluiten niet goed genoeg aan op het gezicht. Die bieden slechts schijnveiligheid, en ik ben daarom ook een grote tegenstander van het dragen van dergelijke mondkapjes.”

Het dragen van een niet medisch mondmasker heeft dus totaal geen nut.

 

Afmetingen (L x B x H) 8.54 x 5.38 x 0.08 Centimetre
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Lanyard met houder

Lanyard met houder

2,25
Voeg toe aan winkelwagen

Mogelijk interesseren ook deze producten u

Optioneel

2,50

2,25

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Social Media

Telegram
Facebook
Instagram
Twitter