Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen verstuurd.

Gold Card - Ik Pas

Gold Card - Ik Pas

1,75
productnummer: IPGC001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig plastic gemaakte, professionele kaart laat jij zien dat je niet meedoet met de regels omtrent C0r0na.

De kaart heeft een statement op de voorkant en op de achterkant 2 handige links die te benaderen zijn door het scannen van de QR codes.
De eerste QR code verwijst naar een video van Stichting Artsen Covid Collectief over waarom het verstandig zou zijn om te wachten met vaccineren.
De tweede QR code verwijst naar een website van Artsen voor Vrijheid met waarop een artikel staat met 18 redenen waarom je niet zou willen vaccineren.

Afmetingen (L x B x H) 8.54 x 5.38 x 0.08 Centimetre
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Lanyard met houder

Lanyard met houder

2,25
Voeg toe aan winkelwagen

Optioneel

2,50

2,25

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Pasjes Voor Vrijheid wordt beheerd door:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Telegram
Facebook
Instagram
Twitter