We versturen uw bestelling vaak binnen 1-2 werkdagen. Omdat de December periode er aan zit te komen kan het wel zo zijn dat het net wat langer duurt dan u normaal van ons gewend bent.

Gold Card

Gold Card

€1.75
productnummer: IPGC001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig plastic gemaakte, professionele kaart laat jij zien dat je niet meedoet met de regels omtrent C0r0na.

De kaart heeft een statement op de voorkant en op de achterkant 2 handige links die te benaderen zijn door het scannen van de QR codes.
De eerste QR code verwijst naar een video van Stichting Artsen Covid Collectief over waarom het verstandig zou zijn om te wachten met vaccineren.
De tweede QR code verwijst naar een website van Artsen voor Vrijheid met waarop een artikel staat met 18 redenen waarom je niet zou willen vaccineren.

Afmetingen (L x B x H) 0 x 0 x 0
Gewicht 10 Gram

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Telegram
Word lid van ons Telegram kanaal: t.me/pasjesvoorvrijheid
Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!