We proberen ook een beetje te genieten van de vakantieperiode. Het kan dus zijn dat het een paar dagen extra kan duren voordat u de kaartjes binnen heeft.

Kinder Test- en Vaccinatie Pas

Kinder Test- en Vaccinatie Pas

€1.75
productnummer: KVTK001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig plastic gemaakte kaart, geeft u als ouder/ verzorger aan dat u geen toestemming geeft dat uw kind wordt getest of gevaccineerd!

Op de achterkant is ruimte om dit kaartje persoonlijk te maken, door middel van het invullen van de naam van uw kind en het kaartje te ondertekenen.
Dit kan eenvoudig met een permanente stift. Ervaring leert ons dat een cd-pen hier het beste voor kan worden gebruikt. Deze zijn watervast en hebben een fijne punt.

Het kaartje is net zo stevig en dik als een creditcard en kan goed dus goed in een hoesje om de nek gedragen worden of aan de schooltas van uw kind worden bevestigd.

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Telegram
Word lid van ons Telegram kanaal: t.me/pasjesvoorvrijheid
Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!