We versturen uw bestelling vaak binnen 1-2 werkdagen. Omdat de December periode er aan zit te komen kan het wel zo zijn dat het net wat langer duurt dan u normaal van ons gewend bent.

Medisch Dossier Pas

Medisch Dossier Pas

€1.75
productnummer: MDDOS001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

De wet met betrekking tot de inzage van het Medisch Dossier is januari 2020 gewijzigd waardoor het niet zomaar mogelijk is voor, zelfs een partner, het medisch dossier in te zien van een persoon.

Omdat mensen dit specifiek moeten aangeven dat ze dat toestaan, zijn er situaties ontstaan waarbij de persoon in kwestie niet meer bij bewustzijn was waardoor de partner niets mocht inzien.

Geef aan wie er inzage heeft en geef dit ondertekende pasje aan die persoon. Hierdoor bent u altijd van verzekerd dat die persoon inzage heeft tot uw medisch dossier en daardoor ook beslissingen voor u kan maken.
Bespreek goed wat u wel en niet wilt zodat zij de juiste beslissingen kunnen maken voor u.

Afmetingen (L x B x H) 0 x 0 x 0
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Permanente marker Fijn

Permanente marker Fijn

€2.50
Voeg toe aan winkelwagen

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Telegram
Word lid van ons Telegram kanaal: t.me/pasjesvoorvrijheid
Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!