Let op! De kosten voor de automatische betaalmogelijkheden lopen steeds hoger op. Om de lage prijs voor de pasjes te blijven garanderen, hebben we besloten om bestellingen voortaan per betaalverzoek te laten verlopen. U kunt uw bestelling op de normale wijze voltooien, waarna u per betaalverzoek kan betalen.

Vergeet dus niet uw telefoonnummer te vermelden bij uw bestelling, dan sturen wij u een betaalverzoek voor uw bestelling waarna deze uw kant op komt!

Hartelijk bedankt voor je belangstelling en vertrouwen in Pasjes voor Vrijheid.nl!

Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen verstuurd.

Medisch Dossier Pas NL/BE

Medisch Dossier Pas NL/BE

1,75
productnummer: MDDOS001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

De wet met betrekking tot de inzage van het Medisch Dossier is januari 2020 gewijzigd waardoor het niet zomaar mogelijk is voor, zelfs een partner, het medisch dossier in te zien van een persoon.

Omdat mensen dit specifiek moeten aangeven dat ze dat toestaan, zijn er situaties ontstaan waarbij de persoon in kwestie niet meer bij bewustzijn was waardoor de partner niets mocht inzien.

Geef aan wie er inzage heeft en geef dit ondertekende pasje aan die persoon. Hierdoor bent u altijd van verzekerd dat die persoon inzage heeft tot uw medisch dossier en daardoor ook beslissingen voor u kan maken.
Bespreek goed wat u wel en niet wilt zodat zij de juiste beslissingen kunnen maken voor u.

Afmetingen (L x B x H) 8.54 x 5.38 x 0.08 Centimetre
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Optioneel

2,50

2,25

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Social Media

Telegram
Facebook
Instagram
Twitter