We proberen ook een beetje te genieten van de vakantieperiode. Het kan dus zijn dat het een paar dagen extra kan duren voordat u de kaartjes binnen heeft.

Europa Pas

Europa Pas

€1.75
productnummer: RPEU001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Gaat u binnenkort op vakantie naar het buitenland of woont u in het buitenland, dan is dit pasje super handig om bij u te hebben!

Vele landen hebben een test- of vaccinatieplicht met betrekking tot mensen uit andere landen. 
Met dit pasje laat u zien dat u zich beroept op de bescherming Europese wet en resolutie van de Europese Raad dat u niet gevaccineerd of getest wilt worden.
Ontzettend veel mensen zijn u voorgegaan met hele positieve ervaringen.

Wij kunnen niet garanderen hoe de lokale overheid hiermee om zal gaan. Maar u kunt wel beroepen op de bescherming van de Europese wet die nog altijd boven de Corona wetten staat!

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Telegram
Word lid van ons Telegram kanaal: t.me/pasjesvoorvrijheid
Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!