We proberen ook een beetje te genieten van de vakantieperiode. Het kan dus zijn dat het een paar dagen extra kan duren voordat u de kaartjes binnen heeft.

Europa pas

Europa pas

€1.75
productnummer: RPEU001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Gaat u binnenkort op vakantie naar het buitenland of woont u in het buitenland, dan is dit pasje super handig om bij je te hebben!

Vele landen hebben een testplicht m.b.t. mensen uit andere landen. 
Met dit pasje laat u zien dat u zich beroept op de Europese wet en resolutie van de Europese Raad dat u niet gevaccineerd of getest wilt worden.

Wij garanderen niet dat u hiermee vrij door kunt rijden zonder te testen maar u kunt wel laten zien in meerdere talen dat de Europese wet u beschermd.

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!