Let op! De kosten voor de automatische betaalmogelijkheden lopen steeds hoger op. Om de lage prijs voor de pasjes te blijven garanderen, hebben we besloten om bestellingen voortaan per betaalverzoek te laten verlopen. U kunt uw bestelling op de normale wijze voltooien, waarna u per betaalverzoek kan betalen.

Vergeet dus niet uw telefoonnummer te vermelden bij uw bestelling, dan sturen wij u een betaalverzoek voor uw bestelling waarna deze uw kant op komt!

Hartelijk bedankt voor je belangstelling en vertrouwen in Pasjes voor Vrijheid.nl!

Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen verstuurd.

Volwassen Test / Vaccinatie Pas NL

Volwassen Test / Vaccinatie Pas NL

1,75
productnummer: VVTK001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig plastic gemaakte kaart, geeft u aan dat u geen toestemming geeft dat u wordt getest of gevaccineerd!

Op de achterkant is ruimte om dit kaartje persoonlijk te maken, door middel van het invullen van uw naam en het kaartje te ondertekenen.
Dit kan eenvoudig met een permanente stift. Ervaring leert ons dat een cd-pen hier het beste voor kan worden gebruikt. Deze zijn watervast en hebben een fijne punt.

Het kaartje is net zo stevig en dik als een creditcard en kan goed dus goed ergens aan worden bevestigd of tussen uw andere pasjes worden bewaard in uw portemonnee.

Afmetingen (L x B x H) 8.54 x 5.38 x 0.08 Centimetre
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Optioneel

2,50

2,25

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Social Media

Telegram
Facebook
Instagram
Twitter