We versturen uw bestelling vaak binnen 1-2 werkdagen. Omdat de December periode er aan zit te komen kan het wel zo zijn dat het net wat langer duurt dan u normaal van ons gewend bent.

Volwassen Test- en Vaccinatie Pas

Volwassen Test- en Vaccinatie Pas

€1.75
productnummer: VVTK001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig plastic gemaakte kaart, geeft u aan dat u geen toestemming geeft dat u wordt getest of gevaccineerd!

Op de achterkant is ruimte om dit kaartje persoonlijk te maken, door middel van het invullen van uw naam van uw kind en het kaartje te ondertekenen.
Dit kan eenvoudig met een permanente stift. Ervaring leert ons dat een cd-pen hier het beste voor kan worden gebruikt. Deze zijn watervast en hebben een fijne punt.

Het kaartje is net zo stevig en dik als een creditcard en kan goed dus goed ergens aan worden bevestigd of tussen uw andere pasjes worden bewaard in uw portemonnee.

Afmetingen (L x B x H) 0 x 0 x 0
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Permanente marker Fijn

Permanente marker Fijn

€2.50
Voeg toe aan winkelwagen

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Telegram
Word lid van ons Telegram kanaal: t.me/pasjesvoorvrijheid
Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!