We proberen ook een beetje te genieten van de vakantieperiode. Het kan dus zijn dat het een paar dagen extra kan duren voordat u de kaartjes binnen heeft.

Volwassen Test- en Vaccinatiekaart

Volwassen Test- en Vaccinatiekaart

€1.75
productnummer: VVTK001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig en dik plastic gemaakte kaart, geeft u aan dat u niet getest of gevaccineerd wilt worden! Dit kaartje draagt u eenvoudig bij u. Op de achterkant is ruimte om dit kaartje persoonlijk te maken door uw naam in te vullen en het kaartje te ondertekenen. Dit kan eenvoudig met een permanente stift. Het kaartje is net zo stevig en dik als een creditcard en past dus gemakkelijk tussen al uw andere pasjes.

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!