We versturen uw bestelling vaak binnen 1-2 werkdagen. Omdat de December periode er aan zit te komen kan het wel zo zijn dat het net wat langer duurt dan u normaal van ons gewend bent.

We werden op 4 oktober 2021 overvallen door een telefoontje met allerlei vragen. Aan het einde van het gesprek hadden we pas door dat het om een journalist ging.
Hij had het over een uitzending van Jinek waar wij in voor waren gekomen. Hij zou de volgende ochtend wel weer contact opnemen hierover. 
Hieronder de uitzending:

We hebben de volgende dag een verklaring opgesteld. Onze persverklaring is hier te vinden. 
Toen we gevraagd werden voor een interview hebben we ervoor gekozen deze te versturen i.p.v. een interview waarbij woorden verdraaid kunnen worden en/of anders gemonteerd worden.

Als u de verklaring heeft gelezen zult u verbaasd staan welke delen ze hebben gebruikt in de uitzending van EditieNL:

Al met al was het een enerverende dag waarbij we wederom bevestigd zijn over hoe slinks de MSM is met hun berichtgeving.

 

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Naam
Janke van Dijk
Email
info@pasjesvoorvrijheid.nl
Pasjes Voor Vrijheid is onderdeel van:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Telegram
Word lid van ons Telegram kanaal: t.me/pasjesvoorvrijheid
Facebook
@pasjesvoorvrijheid

RSFirewall

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!